Tuin bloemen

Bollen: onze originele ideeën om ze te laten zien

Bollen: onze originele ideeën om ze te laten zien


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Bollen zijn fantastisch om tuinen op te fleuren, vooral wanneer ze in koele containers worden geplaatst. Veel plezier met het aanpassen ervan!

Uw fantasie is uw enige beperking om uw bollen te ensceneren. De enige vereiste: doorboor uw containers om een ​​goed doorlatende grond te hebben en zo rot te voorkomen. Hier zijn enkele tips om het goed te doen.

Bollen in de tuin

Aan de voet van een boom: narcissen en narcissen zijn perfect om te bloeien en de kleinste vierkante centimeter aarde te verlichten: vooral om in de stad te beoefenen!

In een kruiwagen: wat een prachtig wit huwelijk van deze tulpen, witte narcissen en druifhyacinten! In een fuchsia roze kruiwagen komt het geheel nog meer aan het licht. Een mooie afleiding van een belangrijk tuinman-object.

Op een tafel, in decoratieve plantenbakken: twee ronde zinken plantenbakken zijn het mooiste effect met tientallen narcissenbollen. Het geel-zwarte contrast is eigentijds.

In decoratieve plantenbakken, direct in de tuin: aronskelken en druifhyacinten krijgen vorm in deze witte containers, romantisch en gemakkelijk te vervoeren dankzij hun handvatten.

Bollen op het terras

In een vintage geweven mand: vintage-bergingssfeer voor deze compositie van druifhyacinten, tulpen en hyacinten. Handig om te verplaatsen ... op het terras of in huis. In een eigentijdse geweven mand: een andere interpretatie van de mand met een plantage van narcissen.

Makkelijk en zo mooi! In XL design potten: deze boterbloemen worden absoluut uitvergroot door deze grote polypropyleen plantenbak in dezelfde kleur als de bloemen. Een echte tuin om te vervoeren.

In verschillende designpotten: blijf de kleur van de bloemen associëren met die van hun bak en plaats ze in grote aantallen, overal op een terras.

Met tulpen in potten op de grond, druifhyacinten in hangende potten, ademen uw balkons en terrassen de sfeer van het platteland!

Lampen thuis

In een grote pot: net als een microveldje tulpen en hyacinten heeft dit maxi-bloemstuk iets om van te dromen!

Mooi als middelpunt, in de gang of in een hoek van de woonkamer. En waarom niet in een kamer? In terraria en soliflores: druivenhyacinten en druivenhyacinten worden tentoongesteld in eenvoudige potjes en andere kleine glazen containers. Hier en daar te plaatsen, bij de ramen, om je interieur een landelijke sfeer te geven. Collectieversie: op een trolley of op een meubelstuk, verschillende containers opgesteld om groene planten en bollen (krokussen, hyacinten, narcissen) te mengen, om deze juweeltjes van de natuur te tonen. Het belangrijkste is het nummer!

Claire Lelong-Lehoang

Visuele credits: © iBulb


Video: 37 HANDIGE KLEDINGHACKS VOOR JOU (Mei 2022).