Tuin bloemen

Winter plantages

Winter plantages


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Buiten vorst is het ook in de winter mogelijk om uw tuin of terras te laten bloeien. Op het programma staan ​​vaste planten en voorjaarsbollen.

'In de winter huilt de aarde; de koude, bleke en zachte zon komt laat en vertrekt vroeg, verveeld door de ontmoeting. "Deze verzen van Victor Hugo zijn niet geschikt voor liefhebbers van heldere bloemen.

Maar als de winter aanbreekt, is er nog tijd om aan de slag te gaan met de aanplant die het decor van de plantenbakken zal opfleuren en de eerste mooie dagen inluidt.

Winter meerjarige bloemen

Vaste planten vinden zo hun plaats in bloembedden of rotstuinen. Onbetwiste koningin van het seizoen, denieskruid kan het hele jaar door vorstvrij geplant worden en bloeit van november tot maart. Zowel robuust als elegant, degene die we de kerst roos presenteert verschillende soorten en kleuren, variërend van witgroen tot roze of paars. De koele grond staat ze goed, de schaduw schrikt ze niet af maar pas op voor te sterke windstoten.

De winterheide, de hulst, de gedachten geel, oranje of rood besmeurd met zwart, kan zorgen voor de overgang met de eerste primula's. Zonder het traditionele te vergeten chrysant en de originelen sier spruiten.

Lampen naar keuze

Het blijft om het ontwaken van de natuur voor te bereiden door de voorjaarsbollen te planten.

Met de milde temperaturen die in de herfst steeds vaker voorkomen, is hij in december nog te vinden in tuincentra. De prijzen zijn dan voordelig aan het einde van het seizoen.

Om hun kwaliteit te garanderen, kiest u ze nog stevig, vrij zwaar en van groot kaliber. Pas op dat ze niet door schimmel worden gegrepen. Aarzel niet om er genoeg van te nemen om tijdens de bloei voor een massa-effect te zorgen.

Kies voor om uw creativiteit te oefenen krokus die aan het einde van de winter bloeien aan de voet van bomen of aan de rand van grasvelden dankzij een zonnige of halfschaduwrijke belichting. Eenmaal gevormd, beginnen de bosjes weer van het ene jaar op het andere als je ze de maaier hebt gespaard!

In december is er nog tijd om de tulpenbollen te planten die bloeien van maart tot mei.

 • Geef de voorkeur aan een goed doorlatende grond en een zonnige standplaats.
 • Meng de kleuren in een groep van 20 tot 50 bollen.

Tot januari kunt u de narcissen en narcissen binnenshuis, eerst op een koele, vochtige plaats en dan in het licht zodra de bladeren beginnen te verschijnen. Pas hetzelfde principe toe voor hyacinten met geurende bellen.


Video: Bæver, Shelter, Bål, friluftsliv og en vandretur gennem Klosterheden Plantage (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Pan

  Het is erg nieuwsgierig :)

 2. Sheridan

  Waar kan ik meer informatie over dit probleem vinden?

 3. Fitz Gerald

  Speciaal geregistreerd op het forum om je veel te vertellen voor je advies. Hoe kan ik je bedanken?

 4. Telfor

  Ik feliciteer, je denkt gewoon uitstekendSchrijf een bericht