Dieren

De trainingshalsband

De trainingshalsband


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Wat vinden we van de controversiële trainingshalsband?

Het is niet aan ons om een ​​mening te geven, maar alleen om u te vertellen over een hulpmiddel dat, indien correct gebruikt, kan voldoen aan de behoeften van sommige handlers die overweldigd zijn door het gedrag van hun hond.

De trainingshalsband

 • Het komt in de vorm van een kleine, lichte, waterdichte en discrete hoes die het dier niet stoort,
 • Het gaat vergezeld van een riem van voldoende lengte om zich aan te passen aan elk type ras,
 • Een afstandsbediening (deze kan tegelijkertijd meerdere kettingen bedienen),
 • Twee paar elektroden (één voor kortharige honden, de andere voor langharige honden),
 • Een apparaat om de halsband te testen,
 • Een oplader (of batterijen).
 • Bereik tussen 100 en 1000 meter.
 • Kosten afhankelijk van bereik, opties en batterijduur. Een basismodel van behoorlijke kwaliteit vind je al vanaf 80 euro.

Trainingshalsbanden en functies

 • De ketting die een geluid afgeeft : Het is geschikt voor mensen die tijd hebben om hun hond op te voeden en kan worden vergeleken met de clicker-techniek. Om positief gedrag te versterken, piept u aan de halsband en biedt u uw huisdier een traktatie bij elke goede daad. Het helpt ook om de aandacht af te leiden. Je wilt niet dat je hond springt, je piept enzovoort ...
 • De halsband die geluid en trillingen afgeeft : Uitrusten met een extra functie is een tussenpersoon als je een volgzame hond hebt die niet ontvankelijk is voor de clicker-techniek. De trillingen zijn, hoewel vervelend, niet pijnlijk.
 • De halsband die geluid, trillingen en elektrische schokken afgeeft : Dit moet met de nodige voorzichtigheid worden gebruikt, omdat de elektrische schok, hoewel veilig (verschillende intensiteitsniveaus in een zeer korte tijd), niet pijnloos is. Het is ongelooflijk effectief voor honden met karakter en wiens verschillende trainingsmethoden hebben gefaald. Zeer snel zal de hond zijn ongewenste gedrag associëren met de elektrische schok en deze niet langer reproduceren. De "sound" -functie zal snel voldoende worden.

Daarnaast :

 • Antischorskraag : Het wordt automatisch geactiveerd en wordt praktisch als u afwezig bent.
 • De anti-fuga halsband : Het principe bestaat uit het afbakenen van een gebied waarin uw hond zich vrij kan bewegen met een draad die enkele centimeters onder de grond is ingegraven. Deze zendt bij een ontsnappingspoging een radiosignaal uit en zendt dit naar de ontvanger van de halsband die uw dier draagt.
 • De citroengras ketting : Geen piep, geen trillingen, geen elektrische schok voor dit model, maar een tank die gevuld is met citroengras. Bij elke blaf krijgt de hond een spray van citroengras, een geur die onze vrienden niet lekker vinden. Hij is oplaadbaar.

Correct gebruik van de trainingshalsband

Om ethische redenen en om verwarring bij uw hond te voorkomen, mag de halsband alleen worden gebruikt om een ​​slechte houding te corrigeren.

Geleidelijk aan is het raadzaam om van een elektrische schok naar een simpele piep te gaan.

Reinig de elektroden met een antiseptisch middel en controleer regelmatig de nek van uw huisdier, aangezien verkeerd gebruik van het apparaat irritatie kan veroorzaken.

In geval van verbranding, afspoelen met Marseillezeep en Betadine aanbrengen.

Alternatieven voor de trainingshalsband

Jagers rusten hun metgezel vaak uit met een GPS-halsband om ze gemakkelijk te vinden.

Als u de trainingshalsband beetje bij beetje wilt vervangen, kunt u het huisdier kiezen corrector (onder druk staande spray die een inert gas verdrijft en een zeer krachtig geluid produceert), het ultrasone fluitje, de clicker (klein plastic doosje met een metalen lipje aan de binnenkant dat een klik maakt wanneer erop wordt gedrukt) of een geluidsspeeltje . Het belangrijkste is om uw hond te verrassen, zodat hij een slechte daad stopt.

Mediteren : "De hardste houtsoorten, hoe verwrongen ze ook zijn, kunnen worden rechtgetrokken"

Citaat van de Romeinse toneelschrijver Seneca

L.D.


© Grejak


Video: Die Besten Antibellhalsband Test 2020 (Mei 2022).