Dieren

De komst van de pup in huis, praktisch advies

De komst van de pup in huis, praktisch advies


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Je hebt de perfecte puppy gevonden van een serieuze fokker. Sindsdien tikt u ongeduldig de dagen tussen u en hem af in uw agenda.

Je kijkt eindeloos naar foto's van je furball terwijl je je leven ermee voorstelt.

Je wordt verscheurd tussen vreugde en angst. U bent ongetwijfeld klaar om ouders te worden!

Lees ook:

 • Zindelijkheidstraining van een puppy

Aankopen voordat de hond arriveert

 • EEN identificatie medaille met naam en telefoonnummer
 • EEN ketting. In eerste instantie kan een kattenhalsband het heel goed doen. Dan kun je een verstelbare kiezen die hem tijdens zijn groei zal begeleiden.
 • EEN riem. Met kettingschakels zal de levensduur langer en veiliger zijn, aangezien een puppy er vaak aan knabbelt, snijdt of slechter eet.
 • EEN harnas schaalbaar. Het maakt het lopen aan de lijn gemakkelijker met een betere verdeling van het gewicht van het dier.
 • EEN lendenen om te leren herinneren en te lopen.
 • EEN transportkooiof binnen om netheid, afwezigheid en autoritten te beheren.
 • Van kommen. Een voor water, een voor eten. Die van roestvrij staal met een antisliprubber bieden een zeer goede prijs-prestatieverhouding (geen slijtage of schadelijke stoffen, goede stabiliteit).
 • Van snoepgoed positief onderwijs belonen en toepassen.
 • EEN slapen. Een kunststof mand is ideaal voor veiligheid en onderhoud. Het kan worden geknaagd en beschadigd, maar niet vernietigd. Het vuil wordt weggeveegd met een spons.
 • Van speelgoed. Ze moeten talrijk, speels, gezond, solide en van verschillende texturen zijn voor stimulatie, bezigheid en opwinding. Laat nooit een beschadigd speelgoed achter.

Het kleine extraatje:

 • EEN apotheek met reiniger voor de oren en voor de ogen, een shampoo aangepast aan de vacht, een anti-diarree (Smecta), een tekenklem, een overlevingsdeken, een schaar, kompressen, een ontsmettingsmiddel, pleister, een borstel, het nummer telefoontje van uw dierenarts en noodgevallen met dieren.

Vermijden :

Maak een bouillon van kroketten. Elke goede fokker biedt specifieke voedingsmiddelen aan. Hij zal u enkele dagen wat geven als u uw puppy komt ophalen. Als u in de dagen daarna geen diarree, braken, gasvorming of grote en frequente uitwerpselen opmerkt, is de brok geschikt voor hem. Het is beter om het met hetzelfde merk te blijven voeren. Vraag anders advies aan uw dierenarts.

Bereid je voor op de komst van de pup

Hoe schattig het ook is, een puppy doet gekke dingen en kan niet schoon zijn. Hij is volledig afhankelijk. Het is essentieel om hem regels te geven zodra hij aankomt, zodat hij een goede hond in zijn poten wordt. Er bestaat niet zoiets als een goede of een slechte hond (behalve in gevallen van genetische defecten), er is alleen jouw betrokkenheid als meester.

U moet het toewijzen een eigen plek. Waarom ?

 • Zodat hij veilig kan slapen en eten
 • Zodat hij leert je los te laten. Dit is essentieel voor het omgaan met de angst om weg te zijn.
 • Als u gasten of kleine kinderen heeft, is het veel gemakkelijker te beheren.
 • En wat is er onaangenamer en gevaarlijker dan een hond die je rondduwt omdat hij altijd achter je staat.

Wanneer je voor deze locatie hebt gekozen, kun je de binnenkooi met de deur open plaatsen. Je plaatst zijn mandje en zijn speelgoed daar. Hij zal moeten wennen aan eten en er een traktatie op slaan voordat hij begrijpt dat dit geen straf is. Sluit de deur 's nachts of als u weg bent. Hij is veilig tot je terugkomt. Heel snel zal de puppy de kooi met zijn huis associëren en kun je de deur open laten staan. Veel modellen vouwen. U kunt dus tijdens uw vakantie het huisje van uw hond meenemen en met een gerust hart achterlaten in uw verhuur. U kunt er ook voor kiezen om een ​​veiligheidsbarrière te plaatsen. Maar pas op, als ze opgroeien, zullen sommige slimme kinderen het gemakkelijk overslaan.

Als je ervoor kiest om hem buiten te laten slapen, moet zijn hondenhok van de grond worden getild en goed georiënteerd om in de zomer uit de wind en schaduw te zijn. Denk aan goede isolatie. Ze moet twee keer zo groot zijn als uw hond als volwassene. U kunt het beste de wetten van uw gemeente raadplegen voordat u een te groot hondenhok installeert.

Voor de veiligheid van uw puppy:

 • Uw tuin moet perfect omsloten zijn
 • Hij mag geen toegang hebben tot gevaarlijke producten of voedsel (rattengif, chocolade, enz.)
 • Na overleg moet het hele gezin dezelfde regels toepassen. Hier is de eerste: leer hoe u de deuren en het hek sluit!

De komst van de pup thuis

 • Vergeet niet uw halsband, riem, kom, water en een handdoek mee te nemen om kleine ongelukken op te vangen. Voor het retourneren plaatst u deze in de transportkooi. Geef altijd de voorkeur aan veiligheid en gezond verstand, want bij een ongeval kunnen de gevolgen desastreus zijn.
 • Als je terug bent, stel hem dan voor aan zijn nieuwe huis. Begin onmiddellijk met het handhaven van de regels die u heeft gekozen.
 • De eerste nacht zal moeilijk zijn, omdat uw puppy zijn broers en zussen en al zijn oriëntatiepunten heeft verlaten

Na een eerste maaltijd en een laatste uitstapje om te poepen, zet je hem in zijn binnenkooi met de deur dicht en draai je niet om. Je kunt haar een warmwaterkruik achterlaten om haar te herinneren aan de warmte van haar moeder, een speeltje om haar bezig te houden en een deken om de plas op te vangen die op jonge leeftijd onvermijdelijk is. Als hij huilt, ga dan niet naar hem toe, want hij zal begrijpen dat het je aandacht trekt en hij zal het opnieuw doen. Dit zijn jullie ouders!

 • Zindelijkheidstraining van een puppy

Slimme tip

Als je een goede had gevoelmet de fokker, geef hem nieuws. Hij maakt zich zeker zorgen over de toekomst van dit kleine wezen dat hij heeft zien ontstaan ​​en groeien.

L.D.


Mediteren : "Een hond, een kat is een hart met een vacht eromheen. "

Brigitte Bardot


Video: Barbie Walk u0026 Potty Pup Toy Tips. @Barbie (Mei 2022).