Tuinieren

Een palmboom thuis

Een palmboom thuis


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Binnen is de palmboom een ​​echt decoratief element door zijn zeer grafische palmen. Het brengt ook groen. Ons advies om het heel lang te bewaren.

Kies een grote container die onderaan is doorboord om je palmboom te installeren. Laat een dik bed van kleiballen of grind achter die ongeveer 20% van het totale volume van de pot vertegenwoordigen.

Palmen hebben een hekel aan constant drassige wortels en dit drainerende bed helpt wortelverstikking te voorkomen. Stel een rijk mengsel van potgrond, tuingrond, compost en mediumkorrelig rivierzand samen en plant daar uw palmboom.

De palmboom van het appartement water geven

Om uw binnenpalm gezond te houden, moet u ervoor zorgen dat u deze voorzichtig water geeft.

Water moet regelmatig zijn, maar laat het mengsel op het oppervlak tussen twee van hen drogen en laat nooit water in de schotel stagneren. Besproei altijd met water op kamertemperatuur, zodra de bovenkant van de grond droog is. Geen ijswater, de palmboom houdt er niet van.

Zorg dan voor een luchtvochtigheid van 50%. Om de lage luchtvochtigheid van ons interieur (ongeveer 20%) te compenseren, kun je de handpalmen besproeien met niet-kalkhoudend water en een kopje gevuld met kleiballen en water onder de plant plaatsen.

Tips voor het verzorgen van een palmboom binnenshuis

Denk eraan om bij weelderig gebladerte regelmatig stof te verwijderen dat zich op de vinnen heeft afgezet met een licht vochtige spons.

Maar zonder ze te besproeien, wat zou kunnen bijdragen aan de proliferatie van bacteriën. De bladeren zullen zo hun fotosynthetische functie beter vervullen.

Wat te doen met mijn palmboom in de zomer?

De meeste palmbomen houden niet van direct licht, maar ze gedijen perfect achter een afgeschermd raam. Daarom kan hij het beste bij een raam op het westen worden geplaatst. Je kamerpalm kan van kamer naar kamer reizen, zolang de omgevingstemperatuur tussen 18 ° en 22 ° blijft.

In de zomer kunt u uw plant beluchten door hem naar de tuin te verplaatsen op een gedeeltelijk schaduwrijke plek, beschut tegen de wind. Het zal uw exterieur met een zuidelijk decoratief tintje bekleden en zo een beetje lucht inademen die voor de winter zijn kracht zal herstellen.


Video: THUIS - Aflevering 2805 Seizoensfinale (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Makazahn

  I have already seen, I didn’t like it, I will refrain

 2. Mikael

  dat heb je goed gezegd :)

 3. Gale

  Het uitstekende en tijdige antwoord.

 4. Waeringawicum

  Nog steeds lachen!

 5. Dempster

  Jij de abstracte persoon

 6. Voisttitoevetz

  Wat is een grappig bericht?

 7. Akhil

  Het heeft geen zin.Schrijf een bericht