Planten en gezondheid

Natuurlijke remedies om in de winter fit te worden

Natuurlijke remedies om in de winter fit te worden


We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

Hoe de griep, neushoorn, gastro en andere lage tonen en moreel te vermijden? Zonder te wachten om een ​​afspraak met de dokter te maken

, een gezonde levensstijl aannemen en vertrouwd raken met natuurlijke remedies.

Gebrek aan licht, kou en wind, allerlei soorten virussen ... De winter kan een moeilijk seizoen zijn als je een slechte gezondheid hebt. Er zijn echter een paar goede tips om op de hoogte te blijven van je spel en dus van deze tijd van het jaar te genieten.

De basis van een goede gezondheid

Eet gezond, slaap goed, adem en beweeg… Deze basisprincipes helpen het lichaam natuurlijk om op zijn best te zijn. Richt uw dieet zoveel mogelijk op verse, seizoensgebonden, biologische groenten en fruit, en kook zelf heerlijke, energierijke maaltijden.

Breng uw menu's elke dag op smaak metknoflook (natuurlijk antibioticum), kurkuma verse en gekiemde zaden om vitamines in te slaan.

Als uw ochtenden zwaar zijn, verplaats uw bedtijd dan minstens een uur naar voren om uw batterijen op te laden, en maak minstens één keer per dag een stevige wandeling buiten om uw hart en longen te trainen.

Energieboosters

Sommige voedingssupplementen kunnen u ook helpen om u beter te voelen. Een tablet vanacerola-vitamine C per dag is bijvoorbeeld een effectieve remedie tegen de val.

Net als kinderen moeten ook volwassenen de hele winter vitamine D slikken om het gebrek aan natuurlijk licht te compenseren: kies voor een natuurlijk product zoals vitamine D3 ++ van Dplantes.

Bovendien kunt u uzelf ook uitrusten met een lichttherapielamp om elke ochtend bij het ontbijt te zonnebaden. Ten slotte vullen afwisselende kuren van magnesiumchloride en / of bevroren pollen dit fitnessprogramma perfect aan.

Natuurlijke apotheek

Au, ben je ziek? Er zijn veel manieren om uzelf te beschermen tegen de eerste symptomen: voor gastro-enteritis zijn 10 korrels parathyphoidinum 9CH om onder de tong te laten smelten een effectieve eerste homeopathische benadering (vraag uw homeopaat om een ​​basisbehandeling voor de winter. stroomopwaarts) ; in combinatie met enkele tientallen druppels Grapefruit Seed Extract en rust, en je zult snel weer op de been zijn!

Bij KNO-congestie moet u altijd biologische etherische oliën in uw apotheek hebben Ravintsara en Eucalyptus : u mengt 1 tot 3 druppels van elk (afhankelijk van de grootte en de leeftijd van de patiënt) in plantaardige olie om de borst, rug en voetzolen te masseren: hun antivirale en slijmoplossende eigenschappen doen wonderen.

Herstel ten slotte na elke kleine ziekte je darmflora en dus je immuunsysteem met een kuur met probiotica. U bent klaar om te gaan tot de lente!

C.L.L.


Video: Veel plassen en prostaatklachten door dr. Herman Leliefeld BIG 49022446301 (Juli- 2022).


Opmerkingen:

 1. Eugene

  )))))))))))))))))))) is onvergelijkbaar)

 2. Dedric

  In plaats van het te bekritiseren, is het beter om de varianten te schrijven.

 3. Braddock

  Deze zin is gewoon onvergelijkbaar :), ik vind het echt leuk)))

 4. Otaktay

  Iedereen is niet zo eenvoudig als het klinkt

 5. Tamtun

  Toegegeven, dat is een opmerkelijk antwoordSchrijf een bericht